Sevilla haastaa kolmea suurta – Jorge Sampaoli tekemässä ”simeoneja”

Ramon Sanchez Pizjuanin andalusialaisyleisö on saanut tällä kaudella aihetta riemuun. Kuva: Aleksandr Osipov
Ramon Sanchez Pizjuanin andalusialaisyleisö on saanut tällä kaudella aihetta riemuun. Kuva: Aleksandr Osipov

Sevilla FC:n otteet La Ligassa ovat saaneet monet hämmästymään. Penkinlämmittäjät kertoo tällä viikolla, miksi Jorge Sampaolin luotsaama joukkue pelaa niin hyvin ja mihin se voi vielä yltää. Lisäksi puidaan, minkälainen vaikutus andalusialaisten nousulla on sarjalle.

El grande de Andalucía, Andalusian suuri, ilmoittautui toden teolla mukaan La Ligan mestaruustaisteluun viime viikon sunnuntaina, kun se kaatoi Real Madridin kotikentällään. Samalla katkesi ”Los Blancosin” 40 ottelun tappioton putki.

Täksi kaudeksi seuraan saapunut päävalmentaja Jorge Sampaolin kädenjälki on näkynyt välittömästi. Ensimmäistä kertaa urallaan Euroopassa valmentava chileläinen on saanut iskostettua kovatempoisen mutta samalla myös tehokkaan pelitavan loistavasti uuteen joukkueeseensa.

Lisäksi paljon vaihtuvuutta kokeneen Sevillan uudet tähdet ovat olleet erinomaisia. Mikäli Sampaoli sitoutuu Sevillaan pitkäksi aikaa, on hänellä mahdollisuus tehdä vastaavanlainen uudistus koko seurassa kuin minkä Diego Simeone teki vuosia sitten Atlético de Madridissa.

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s