Mestarien liigan ennakot jatkuvat – jännittävässä otteluparissa kohtaavat kaksi täysin eri ideologiaa

Leicester Cityn viime vuoden juhlat ovat vaihtuneet Valioliigassa synkkyyteen. Kykeneekö se yllättämään Sevillan? Kuva: Peter Woodentop
Leicester Cityn viime vuoden juhlat ovat vaihtuneet Valioliigassa synkkyyteen. Kykeneekö se yllättämään Sevillan? Kuva: Peter Woodentop

Mahtava Mestarien liiga käynnistyi viime viikolla, ja nyt Penkinlämmittäjät pureutuu neljän muun otteluparin ennakoimiseen. Ohessa myös painavaa keskustelua nuorten suomalaispelaajien siirtymisestä ulkomaille.

Mahtava Mestarien liiga käynnistyi viime viikolla, ja nyt Penkinlämmittäjät pureutuu neljän muun otteluparin ennakoimiseen. Käsittelyyn pääsevät Leverkusen-Atletico Madrid, Manchester City-Monaco, FC Porto-Juventus ja Sevilla-Leicester.

Yksi mielenkiintoisimmasta ottelupareista on Sevillan ja Valioliiga-mestari Leicesterin kohtaaminen. Toimitus punnitsee, mitä Leicesterin seurajohdon kannattaisi tehdä tällä kaudella alisuoriutuneen päävalmentaja Claudio Ranierin kanssa. Jussi Vainikka myös muistuttaa, ettei mikään joukkue ole tainnut lähteä neljännesvälieriin näin erikoisista lähtökohdista.

Atte Ruuttilaa jaksossa korvannut Jaakko Tiira heittää lopussa romantikkolasit päähänsä ja alkaa ennakoida, mitä ensi kaudella saatettaisiin viihdyttävimmillään nähdä.

– Olisihan se mahtavaa, jos ”Ketut” voittaisi Mestarien liigan ja tippuisi Championshipiin. Saattaisi olla peräkkäisinä matseina vierailu Bernabeulla (Real Madridin kotistadion) ja vierasmatsi Barnsleyta vastaan, Tiira hymähtää.

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s