Suomi-futiskauden lähtölaukaus – Veikkausliigan kattava kausiennakko

Vihdoin se alkaa! Penkinlämmittäjien kausiennakolla pääset sopivaan tunnelmaan ennen Veikkausliiga-kauden starttia. Kuva: Veikkausliiga

Maailman pisin preseason tulee vihdoin päätökseen, ja Suomi-futiskausi käynnistyy Veikkausliigan johdolla. Penkinlämmittäjät kunnioittaa ylvästä liigaamme jälleen massiivisen ennakkopaketin merkeissä.

Käymme läpi kärkipään voimasuhteet, liigan ehkä hienointa pallonhallintapeliä pelaavan VPS:n, putoajakandidaatit ja kannattajakulttuurin tilan. Kanssamme ennakoi upea vierasporukka, johon kuuluvat Tommi Helminen, Christos Zavros ja Petteri Lehtonen.

Kahdella edellisellä kaudella mestaruuspysti on kiertänyt Töölön kaukaa, mutta alkavalle kaudelle lähdettäessä HJK on silti mestarisuosikki numero yksi. Kasassa on yksi 2000-luvun laadukkaimmista joukkueista ja taustatiimeistä.

Penkinlämmittäjät pohtiikin, onko millään joukkueella mahdollisuutta haastaa Klubia toden teolla. Lähimmäksi haastajiksi nostetaan SJK, KuPS, Ilves, eikä unohtaa voi myöskään hallitsevaa mestaria, eli IFK Mariehamnia.

Joukkue-ennakoiden lisäksi valokuvaajanakin tunnettu Petteri Lehtonen pureutuu kanssamme liigan kannattajakulttuurin ja siihen, millä se voisi tulevaisuudessa nostaa asemaansa entisestään.

Kevät lähestyy, nurmi vihertää ja on aika suunnata stadioneille – mutta sitä ennen, ota kattava kausiennakko haltuun.

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s