Siirtosummat kasvavat, mutta peli kehittyy – kuuntele Valioliigan kausiennakkomme!

Penkinlam_Chelsea
Chelsea juhli Valioliiga-mestaruutta viime kaudella. Miten käy tulevalla sesongilla? Kuva: By CFC Unofficial (Debs) – Chelsea 2 PSG 0, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=36606984

 

Jalkapallo-podcast Penkinlämmittäjät tekevät väkevän paluun perinteisellä Valioliig-aennakkolla.

Anssin ja Jussin ollessa estyneitä elokuun loppuun saakka, kaatuu podcastien raskas vetovastuu Aten vähintäänkin heikoille harteille. Viimeisenä mainitun onneksi megalomaanisen Valioliiga-ennakon purkamiseen apua saatiin Faneille.comista Jaakko Tiiran olomuodossa.

Kaksikko jaksoi ihmetellä käsistä ryöstäytyneitä siirtosummia, joita Valioliiga-seurat maksavat keskimäärin alle kahden sekunnin miettimisellä. Tiira ennustaakin, että ”siirtokuplan” puhkeaminen tapahtunee seuraavan kolmen-neljän vuoden sisällä.

Tulevan kauden ilmiöt, kuten taktinen evoluutio kirvoitti myöskin hyvää keskustelua. Valioliigassa taktisen herätysliikkeen kärjessä ovat toimineet mm. Pep Guardiola, Jose Mourinho, Antonio Conte, Jurgen Klopp sekä Ronald Koeman. Everton on Koemanin ansiosta yksi hekumoiduimmista seuroista pian alkavalla kaudella.

Jakso sisältää tämän kaiken lisäksi myös paljon, paljon muuta mielenkiintoista puintia. Mutta mitä kaikkea? Ota selvää ja kuuntele jakso alla olevasta linkistä!

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!

 

kirjottajabanneri atte ruuttila


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s