Valencia teki täyskäännöksen – Real Madrid lähentelee jo kriisiä

Muun muassa Dani Parejo on löytänyt aivan uuden peli-ilmeen Valenciassa Marcelinon tultua puikkoihin. Kuva: Carla Cortés

Kukapa olisi arvannut, että tässä vaiheessa kautta Real Madrid on suurissa ongelmissa, ja samaan aikaan Valencia porskuttaa voitosta voittoon La Ligassa. Penkinlämmittäjät perkaa tällä viikolla syitä näiden kahden joukkueen hyvin erilaisiin vireisiin.

Valencian tämän kauden menestyksen takan on mies nimeltään Marcelino García Toral, joka tunnetaan parhaiten vain etunimellään. Aiemmin Villarrealissa erinomaista työtä tehnyt luotsi halusi kääntää pahasti hakoteille ajautuneen Valencia suunnan, ja onkin onnistunut siinä erinomaisesti.

Viimeisen kahden kauden ajan Euroopan kenttiä hallinnut Real Madrid on kyntänyt koko alkukauden syvissä vesissä. Tappioita on tullut selvästi heikompia joukkueita vastaan, ja myös Cristiano Ronaldon maalihanat ovat olleet pahasti tukossa.

Toimituksen kolmikko taustoittaa syitä Valencia menestykselle ja pohtii, kuinka pahassa jamassa pääkaupungissa tällä hetkellä ollaan.

Penkinlämmittäjiä voi nyt myös äänestää vuoden 2017 parhaaksi podcastiksi Jakso.fi-sivustolla. Äänestykseen pääsee tästä linkistä.

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s