Näin Valioliigassa menestytään sarjan karmeimmalla pelillä – ”Tulee katkeamaan totaalisesti”

Turf Moorista on tullut paha peikko vierasjoukkueille Valioliigassa. Kuva: Adam Haworth

Sympaattinen Burnley on lyönyt Valioliigan seuraajat ällikällä alkukaudella. Joukkue tappelee europelisijoista, vaikka pelitapa on niin kaukana nykyfutiksen trendistä kuin olla ja voi. Everton sen sijaan kyykkää senkin edestä.

Kaikkien joukkueiden ei tarvitse nojata vahvan pallollisen peliin, ja muun muassa Leicester on osoittanut, että altavastaajatkin voivat pärjätä Valioliigassa.

Sean Dychen luotsaaman Burnleyn pelaaminen on kuitenkin kaikessa karmeudessaan jotain ihan muuta. Mitkään muut tilastot kuin pistesarake eivät puolla sitä, että joukkue majailee tällä hetkellä seitsemäntenä. Se on tehnyt 12 maalia 12 ottelussa.

Mistä Burnleyn käsittämätön temppu johtuu?

Jakson toisella puoliskolla käsitellään hieman surullisempaa tapausta. Liverpoolilainen Everton on ehtinyt jo potkia Ronald Koemanin ja etsii tällä hetkellä uutta pelastajaa, joka hinaisi perinteikkään Toffeesin putoamiskurimuksesta.

Tehtävä ei todellakaan ole helppo, ja asiat ovat pahasti sekaisin Pohjois-Englannissa.

Eikä sovi unohtaa, että nyt voit osallistua Penkinlämmittäjien ensimmäiseen kilpailuun. Lähetä meille somekanavien tai sähköpostin kautta paras, häkellyttävin, sekopäisin tai ylipäätään mieleenpainuvin muisto Suomi-futiskaudesta 2017. Paras tarina palkitaan Penkinlämmittäjien tuotepalkinnolla.

KUUNTELE UUSIN JAKSO TÄSTÄ!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s