Herrat Penkinlämmittäjien takana

atte_penkinlam_rento2

Atte Ruuttila

Il Capitano, Mestro, Perämeren Pirlo. Porukan kapelimestari olematta sitä oikeasti. Elän pilvilinnoissa ja omissa smagagardimetsissä, joista toimituksen muut jäsenet vetävät minua tasaisin väliajoin pois. Pyrin teräviin pointteihin, mutta todellisuus lienee tasoa Sporde. Pohjanmaa ohjaa.

Muiden sanoin:

”Mies, joka on yrittänyt jo kahdesti helsinkiläistyä onnistumatta siinä. Mikäli viestintäura ei urkene, niin CV:stä löytyy myös vahvat näytöt Football Manager -pelisarjasta. Kova ja terävä suustaan, kuten pohojolaisilla on tapana.” 

”Kun tämä verbaalinen maestro pääsee vauhtiin, ei kukaan ole turvassa. Omaa myös musiikillisia lahjoja, kuten aiemmista ja takuuvarmasti tulevistakin jaksoista on kuultavissa.”

Twitter: @ARuuttila

penkinlam_jussi_rento

Jussi Vainikka

Espoon lähiöistä Saimaan rantojen kautta Suomen Manchesteriin. Junnumaista höntyilyä saattaa esiintyä ajoittain, mutta maalipaikoissa viimeistely on Thierry Henryn veroista. Intoa on kuin Virkkusella, juttujeni tasosta en niinkään tiedä.

Muiden sanoin:

”Jos Penkinlämmittäjät seisoisivat vierekkäin kunujaossa, olisi varmaa, että Jussi poimittaisiin ensimmäisenä. Tiimipelaaja vailla vertaa, joka sopeutui reilun vuoden takaisen rekrytoinnin jälkeen heti erinomaisesti kokoonpanoomme. On myös ainoa yliopistolainen meistä – loput voi päätellä itse.”

”Naapurinpoika lumoavine nappisilmineen ja hyvin käyttäytyvä nuorimies. Omaa kuitenkin vaarallisen perversion Huuhkajia kohtaan. Siis ei sitä lintua. Toimituksen ainut jäsen, joka osaa oikeasti pelata jalkapalloa muutoinkin kuin vain ajatuksen tasolla.”

Twitter: @j_vainikka

anssi_penkinlam_rento2

Anssi Karjalainen

Majailen enimmäkseen Pohjois-Skandinavian pääkaupungiksi itseään nimittävässä Oulussa, mutta henkinen koti on pääkaupunkiseudulla. Ihailen suuresti fyysistä preesenssiä sekä pääpelivoimaa, ja sen vuoksi olisin joskus halunnut nähdä Brede Hangelandin La Ligassa. Pomputtelen paremmin kynää ja mikrofonia kuin palloa.

Muiden sanoin:

”Suomen espanjalaisin mies. Tikitakan puolestapuhuja. Yrittää parhaansa mukaan iskostaa myös reikäpallon ja puuhelmien ilosanomaa suuren maailman tietoisuuteen. ”

”Toimittaja, joka kaivaa nippelitiedonnappulatrivian asiasta kuin asiasta. Selaimen kirjanmerkkejä en halua edes tietää. Porukan asiallisin, joka ei ole Penkinlämmittäjät-mittarilla paljoa. Anssista voi vielä joskus tulla jotakin.”

Twitter: @A_Karjalainen